Завершення роботи проекту "Go Camps 2017"

2017-06-15

/Files/images/IMG_121240.jpg

Кафедра англійської мови нашої школи та усі зацікавлені учні взяли участь у проекті "Go Camps 2017" в рамках співпраці з громадською організацією Go Clobal.

Завершила свою роботу зміна літнього мовного табору «Smart Kids». Гостем школи була волонтерка з Німеччини Юле Шоерле, яка у доступній формі вільно спілкувалася з усіма учасниками проекту. Юле, крім рідної німецької, вільно володіє англійською мовою. Має досвід волонтерської роботи в країнах Африки. В Полтаві побувала вперше. Наше місто їй дуже сподобалось. Вчителі англійської мови нашої школи організували для неї екскурсійно-розважальну програму для знайомства з Полтавою та українськими традиціями.

Табір працював за спеціальним планом для максимально ефективного результату співпраці. Майже 60 дітей з 1 по 8 класи під керівництвом вчителів кафедри іноземних мов вдосконалювали свої знання з англійської та німецької мов. Юле Шоерле проводила ранкову зарядку, організовувала рухливі ігри та відвідувала уроки по групах, спонукаючи дітей говорити іноземною мовою. Учні активно грали в ігри, виконували тематичні проекти, розповідали про свої інтереси і все це – англійською та німецькою мовами. Окрім того, учні мали змогу відвідати англомовну екскурсію в Галереї мистецтв. Заключною подією табору став святковий концерт закриття, де діти мали змогу продемонструвати усі свої знання, уміння і таланти.

Усі, хто взяв участь у проекті, отримали безцінний досвід живого спілкування з Юле, здійснили важливий крок в опануванні німецькою та англійською мовами.

Кiлькiсть переглядiв: 287