• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ранкова зустріч у книгозбірні за чашкою кави

Ранкова зустріч у книгозбірні за чашкою кави

2018-02-09

/Files/images/1media-share-03.jpg

Сьогодні учні 10-11 класів стали учасниками незвичайної зустрічі.

ПІДПОЛКОВНИК. КАНДИДАТ ТЕХНІЧНИХ НАУК. ВИКЛАДАЧ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ІМ.ГЕТЬМАНА ПЕТРА САГАЙДАЧНОГО, ПИСЬМЕННИК, ПЕРЕКЛАДАЧ, ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ 1М.БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО... - це далеко не повний перелік звань, здобутків та відзначень Володимира Юрійовича ТИМЧУКА, що днями завітав на Полтавщину, а конкретно в п'ятницю 9 лютого завітав до Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського, де зустрівся з її користувачами.

Хоч основною метою зустрічі гостя зі Львова із полтавцями було представлення того вищого військового навчального закладу, де він проходить службу, та запрошення-рекомендація учнівській молоді поповнити ряди курсантів цієї академії - щоб незабаром стати високоосвіченими й високопрофесійними захис-никами Вітчизни, - він також говорив з присутніми цього дня на заході й про свою літературну творчість, поділився частинкою свого поетичного натхнення, пригостив усіх світлим настроєм з-поміж рядків своєї прози...

Що ніяким чином не розмежувало зустріч на дві окремо вибудовані й автономні частини. Скоріше, навпаки: вкотре підтвердило фактично істину, що жодна професія, у тім числі й професія військового, не може завадити творчій особистості в самореалізації, якщо є до того наполегливе бажання й стремління.

Аромат кави, що ним наповнилася вітальня бібліотеки саме в хвилини спілкування з літературними доробками Володимира Тимчука, як, вочевидь, і передбачалось організаторами, досить вдало і доречно підтримав атмосферу щирого і відвертого діалогу автора з аудиторією, яку, до речі, складали, окрім старшокласників шкіл Полтави і Чутового, ще учні Полтавського вищого міжрегіонального професійного училища ім. С.С. Бірюзова та полтавські письменники.

Кiлькiсть переглядiв: 411