"Добро об'єднує серця"

2018-02-22

/Files/images/0вак.jpg

21 лютого в Палаці дозвілля «Листопад» відбувся благодійний концерт «Добро об'єднує серця» під патронатом міського голови Олександра Мамая. Уже п'ять років цей захід згуртовує у творчій співпраці учнів, вихованців, батьків, педагогів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

/Files/images/0екке.jpg

Цього року формат концерту дещо змінився: уперше до освітян долучилися працівники інших галузей – культури, медицини, молоді та спорту, соціальних служб, а також представники депутатського корпусу, Інституту розвитку міста та Регіонального центру надання вторинної юридичної допомоги.

У цьому році учасники об'єдналися для важливої справи – закупівлі моніторів для Міського клінічного пологового будинку, які будуть використовуватися з метою виявлення патології новонароджених на ранніх стадіях розвитку. Загалом, було зібрано 81 тисячу 400 гривень.

/Files/images/0мпи.jpg

Під час заходу своє мистецтво дарували колективи загальноосвітніх, дитячо-юнацьких, спеціалізованих шкіл, Центру позашкільної освіти, Палацу дитячої та юнацької творчості, закладів охорони здоров'я та інших. Окрім цього, на сцені склали інсталяцію – велике серце, що об'єднало всіх учасників заходу. Наша школа представила вокально-хореографічну композицію "Запалити вогні".

Довідково: за 5 років проведення благодійного концерту «Добро об'єднує серця» зібрано близько 400 тисяч гривень, які були передані сім'ям загиблих в АТО полтавців та на придбання спеціального медичного обладнання для лікування онкохворих дітей у Полтавській міській дитячій клінічній лікарні.

З матеріалами сайту Полтавської міської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 510