Калейдоскоп цікавих подій

2018-09-20

/Files/images/вDSC_1665.jpg Учні 9-А класу в мезеї В.Г.Короленка

19 вересня учні 9-А відвідали свято нагородження премією ім.В.Г.Короленка, яке традиційно відбулося в музеї-садибі В.Г.Короленка. Серед лауреатів премії була і наша випускниця Причка Аліна, яка здобула 3-є місце.

/Files/images/вDSC_1666.jpg

А учитель біології Марценюк Тетяна Іванівна разом з учнями 10-А класу Плєхановим Олександром, Курило Дашею, Запорожець Зоєю та Зінченко Аліною взали участь у виставці до Дня міста "Всі барви осені тобі, Полтаво!" на базі природничого факультету ПНПУ ім.В.Г.Короленка, за що отримали грамоту від декана Гриньової М.В.

/Files/images/вIMG-39d.jpg/Files/images/вIMG-78a.jpg/Files/images/вIMG-1c8c.jpg/Files/images/вIMG-ec8.jpg/Files/images/Фабрика форматовP9182092.jpg

Класовод початкової школи Дзюбенко Лілія Миколаївна зі своїми учнями відвідали виховний захід "Безсмертна скриня знань", який для них провели працівники обласної дитячої бібліотеки.

Вчитель англійської мови Шейко Лілія Миколаівна організувала для учнів 10-А класу зустріч з носієм мови Стюартом Манселом, керівником відділу конструкторського бюро з міста Едінбург, Шотландія.

До учнів Линько Галини Григорівни напередодні Дня міста завітала ветеран з цікавою розповіддю про Полтаву в роки війни.

Кiлькiсть переглядiв: 288