З Днем знань!

2020-09-01

/Files/images/СШ 10 1 звонок_01092020 092.jpg

Дорогі школярі! Шановні батьки і колеги !

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового

2020-2021 навчального року! 1 вересня — це старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот. Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів бажаю успіхів, натхнення, та нестримної волі до перемоги.

Особливо, хочу привітати з цим святом дорогих першокласників.

Це початок нового етапу у вашому житті. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Шкільні роки — це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваюся, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати нашу школу, вчителів і однокласників.

1 вересня для випускників — це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ. Дерзайте — і у вас усе вийде!

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науки, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше радують вас, а вам — терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії!

Кiлькiсть переглядiв: 191