• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До уваги учасників освітнього процесу!

До уваги учасників освітнього процесу!

2020-11-10

/Files/images/увага важлива інформація.jpg

Згідно Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 08.09.2020 року №1115 (режим доступу - https://mon.gov.ua/ua/news/vidsogodni-nabuvayut-chinnosti-onovleni-umovi-distancijnogo-navchannya-u-shkolah) в школі організоване дистанційне навчання для учнів 5-11 класів.

У відповідності до цього Положення не менше 30% навчального часу, передбаченого освітньою програмою, організовується в синхронному (онлайн) режимі, решта навчального часу організовується в асинхронному режимі.

Синхронний режим – це режим, під час якого його учасники одночасно перебувають в електронному освітньому середовищі або спілкуються за допомогою засобів аудіо-, відеоконференції.

Асинхронний режим – це режим, під час якого учасники освітнього процесу взаємодіють між собою із затримкою у часі, застосовуючи при цьому інтерактивні освітні платформи, електронну пошту, форуми, соціальні мережі тощо.

Для учнів, які не можуть взяти участь у синхронному режимі взаємодії з поважних причин (стан здоров’я, відсутність доступу (обмежений доступ) до мережі Інтернет або технічних засобів навчання), вчителі використовують інші засоби комунікації, доступні для учнів (телефонний, поштовий зв'язок тощо).


Кiлькiсть переглядiв: 240