• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • МИ ЮНІ ЄВРОПЕЙЦІ, ТОМУ ПРАГНЕМО ЕНЕРГОЗАОЩАДЖУВАТИ

МИ ЮНІ ЄВРОПЕЙЦІ, ТОМУ ПРАГНЕМО ЕНЕРГОЗАОЩАДЖУВАТИ

2020-11-12

/Files/images/1111fnfnf.png

УЧБОВИЙ ВІЗИТ «МИ ЮНІ ЄВРОПЕЙЦІ, ТОМУ ПРАГНЕМО ЕНЕРГОЗАОЩАДЖУВАТИ»

12 листопада 2020 року відбувся цікавий та змістовний учбовий візит на тему: «Ми юні Європейці, тому прагнемо енергозаощаджувати». Зустріч зі школярами пройшла з урахуванням карантинних обмежень, в online-форматі відео конференції Zoom.

Гостями команди, що реалізовує програму Еразмус+ Жан Моне «Виклики енергоефективності: співпраця України з ЄС» (номер реєстрації 599740-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE) стали учні Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 ім. В.Г. Короленка Полтавської міської ради Полтавської області.

Study visit відбувся за сприяння класного керівника класу Білоцерківець Алли Михайлівни та директора школи Ширай Алли Володимирівни.

Навчальний захід було присвячено Міжнародному дню енергозбереження в рамках святкування 90-річчя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Доцент НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Скриль В.В. представила актуальні кейси щодо формування енергоефективної свідомості суспільства. Розгляд вкрай важливих для України питань дозволить скоротити енергоспоживання та ефективно використовувати енергоресурси. Проведення тренінгу з енергоефективності, сприятиме ощадливому використанню енергетичних ресурсів та вихованню в нового покоління бережливого відношення до природних ресурсів і навколишнього середовища.

Головним завданням заходу є популяризація серед молоді кращих європейських практик у сфері енергоефективності!

Кiлькiсть переглядiв: 153