• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акція "16 днів проти гендерно зумовленого насильства"

Акція "16 днів проти гендерно зумовленого насильства"

2020-11-25

/Files/images/16 днів проти насильства.jpg

25.11 - 10.12.2020

Відео доступне за посиланням

Акція «16 днів проти гендерно зумовленого насильства»

Інформаційні хвилинки, бесіди, тренінги щодо запобігання булінгу в учнівському середовищі, булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, кібербулінгу

Новохатня Т.С., Волкова Н.М.

Бесіди з батьками щодо недопущення жорстокого поводження з дітьми та домашнього насильства, відповідальності за порушення норм законів України «Про запобіганню та протидію домашнього насильству», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу».

Новохатня Т.С., Волкова Н.М., класні керівники

23.11 Планування акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства»

23.11 Планування акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства»

24.11 Робота з відповідалоьними за проведення акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства»

Точілкін М.П.

25.11 Заходи з оголошення про початок проведення акції . Розміщення матеріалів сайтах закладів освіти ( з планом проведення акції у закладі освіти).

Інформаційні хвилинки, бесіди онлайн за тематикою неприпустимості будь-яких видів насильства щодо жінок і дівчат, попередження домашнього насильства за ознакою статті до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками

Точілкін М.П., Мартинов А.Д., самоврядування

01.12 Опитування, анкетування учнів щодо знань про ВІЛ/СНІД, попередження про небезпеку інфікування. Бесіди, лекції, флеш моби щодо поширення обізнаності стосовно небезпеки інфікування, пропаганди здорового способу життя до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом.

Точілкін М.П., Новохатня Т.С., Шембарьов В.С.

02.12 Перегляд і обговорення відеофільму «Станція призначення – життя», відеороликів Мінсоцполітики із протидії дитячому жебракуванню «Зупинимо дитяче жебракування разом!», «Зупинимо торгівлю людьми» та інші до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства Новохітня Т.С.

Класні керівники

03.12 Тематичні уроки за тематикою історії впровадження Міжнародного дня осіб з інвалідністю Мартинов А.Д.

05.12 Лекції, виховні години, інформаційні хвилинки за тематикою історії виникнення волонтерського руху, розвитку волонтерського руху в Україні до Міжнародного дня волонтера Точілкін М.П.

Самоврядування

06.12 Флешмоби, бесіди за тематикою дотримання гендерної рівності та недискримінації, рівних прав і можливостей жінок і чоловіків у сферах суспільства, недопущення сексизму, домашнього насильства до річниці з дня інциденту в Монреалі

Волкова Н.М.

09.12 Заходи до Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Вербицька С.А., Хлевнюк Т.І.

Кiлькiсть переглядiв: 209