Відзначили Міжнародний день крапки

2021-09-15

/Files/images/день крапки.jpg

Новий навчальний рік. Нові задуми та проєкти, які починають втілюватися у шкільне життя вже сьогодні.

Щоб додати дітям впевненості у своїх здібностях, вчителі Савченко Наталія Сергіївна, Яковенко Олена Русланівна та Подгорна Тетяна Миколаївна разом з учнями 6 Б класу провели уроки-свято до Міжнародного дня КРАПКИ!

Кожен день має свою історію, сповнений цікавими фактами та подіями, які відбувалися у різні роки. 15 вересня у світі святкують Міжнародний день крапки. Це свято креативності та творчості, яке відмічають з 2009 року. Історія свята пов’язано з книгою «Крапка», яку написав англійський письменник Пітер Рейнольдс. Її було визнано книгою 2003 року та вона отримала безліч премій.

Характер святкування був різноманітним та унікальним: учні та вчителі прийшли на заняття в одязі або з аксесуарами, на яких були великі та малі крапки. На уроках англійської мови школярі прочитали оповідання "Крапка", виконували інтерактивні вправи в Kahoot, дивилися відеофрагмент, ознайомились з новою лексикою через додаток Quizlet. Дідіченко Даша та Головня Діана написали казку "Історія про крапку". На математиці виконували завдання "Лабіринт із чисел", "Знайди дільники" розфарбовуючи кола-крапки з відповідями, "оживили" круг за допомогою мобільного додатку Quiver. Було шумно, весело, цікаво і по-дитячі «креативненько».

Кiлькiсть переглядiв: 122