Тиждень безпеки дорожнього руху

2021-11-19

/Files/images/бдр1.jpg

В рамках Глобального Тижня безпеки дорожнього pyxy 15-19 листопада 2021 року в нашій школі відбулася низка заходів, спрямованих на пропаганду безпеки дорожнього pyxy та виховання дорожньої культури серед здобувачів освіти.

Протягом тижня у закладі педагогічними працівниками у 1-11 класах проведено уроки з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому», «Шляхи зниження кількості ДТП в Україні», «Безпечна країна», «Вплив технічного стану транспортних засобів та їхнього обладнання на безпеку дорожнього руху» та ряд заходів (конкурсів, вікторин зі знання Правил дорожнього руху, створення інформаційних буклетів, ігор, тренінгів, виставок малюнків), у рамках Тижня безпеки дорожнього руху, спрямованих на пропаганду безпеки дорожнього руху та виховання дорожньої культури серед учасників освітнього процесу.

Відповідно до тематики дня в школі проводилися ряд інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

19 листопада до учнів Дзюбенко Лілії Миколаївни у гості завітала працівниця Полтавського ГУНП, яка в ігровій формі розказала діткам про ПДР.

/Files/images/бдр2.jpg/Files/images/бдр3.jpg/Files/images/бдр4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 110