Вітаємо переможців олімпіад!

2021-12-04

/Files/images/букет-2.jpg

Сьогодні Скалацька Катерина, учениця 9 класу, виборола ІІІ місце на міському етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства. Вітаємо її та вчителя Хлевнюк Т.І. Бажаємо подальших перемог!

Вітаємо з перемогою на міській олімпіаді з біології вчителя Марценюк Т.І. та учнів: Власенко Валерію, 8-А кл., ІІІ місце; Олепір Дарію, 9-А кл., ІІ місце; Ляшенко Зоряну, 10-Б кл., ІІІ місце. Бажаємо надалі тільки так і тримати!!!

Вітаємо Іваненко Варвару, ученицю 8-А класу, Ковтанець Анастасію, ученицю 9-А класу та вчителів Савченко Н.С., Лаптій О.Б. з перемогою (ІІІ місця) на міській олімпіаді з англійської мови! Бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Вітаємо Горця Владислава, учня 7-Б класу, та вчителів української мови та літератури Манойло Т.І., Точілкіна М.П. з ІІ місцем на міській олімпіаді! Бажаємо творчих успіхів!

Вітаємо Сухостат Анастасію, ученицю 9-А класу, та вчителя фізики Щербань М.М. з перемогою на олімпіаді (ІІ місце)! Бажаємо успіхів!!!

Вітаємо Писаренка Івана, учня 11-А класу, та учителя історії Мартинова А.Д. з ІІ місцем в міській олімпіаді. Так тримати!

Кiлькiсть переглядiв: 126