• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наші перемоги на олімпіадах за перший семестр

Наші перемоги на олімпіадах за перший семестр

2023-01-05

/Files/images/букет-2.jpg

Перше півріччя цього навчального року було вдалим та врожайним на перемоги в різних етапах предметних олімпіад для наших учнів та педагогів.

В цьому році олімпіада з німецької мови проходила для учнів 9-11 класів. Горець Владислав, учень 8-Б класу брав участь в олімпіаді разом з дев'ятикласниками та посів ІІ місце! Горця Владислава та вчителя Бордюг І.Г. вітаємо з перемогою! Бажаємо подальших успіхів!

Вітаємо Горця Владислава, учня 8-Б класу, та вчителя Приходько Л.І. з ІІІ місцем в міській олімпіаді з математики! Бажаємо подальших перемог!

Вітаємо Дмитренко Катерину, ученицю 8-А класу та вчителя історії Хабло О.С. з ІІІ місцем в міській олімпіаді з історії! Бажаємо подальших успіхів!

Вітаємо Клепець Марію, ученицю 9-А класу, та вчителя Клюєву С.В. з ІІ місцем в міській олімпіаді з англійської мови!

Вітаємо Давиденка Дениса, учня 8-А класу, та вчителя Щербань М.М. з ІІ місцем на міській олімпіаді з фізики!

Вітаємо Сухостат Анастасію, ученицю 10-А класу, та вчителя Щербань М.М. з ІІІ місцем на міській олімпіаді з фізики!

Вітаємо Юденкову Катерину, ученицю 9-Б класу, та вчителя Хлевнюк Т.І. з ІІІ місцем в міській олімпіаді з правознавства. Бажаємо подальших перемог!

Вітаємо Клепець Марію, ученицю 9-А класу, та вчителя Реву Н.І. з ІІ місцем в міській олімпіаді з хімії! Бажаємо подальших перемог!

Вітаємо ученицю 9- Б класу Мандрику Вероніку та вчителя Точілкіна Миколу Павловича з ІІ місцем у міському етапі олімпіади з української мови та літератури!!!

Творчих успіхів і подальших перемог бажаємо нашим учням та вчителям !!!

Кiлькiсть переглядiв: 61