За щастя, за волю, за козацьку долю

2015-10-13

/Files/images/2015-10-13 03.33.35 1.jpg

14 жовтня – День Захисника України.

Вперше на державному рівні відзначають це свято в День українського козацтва та Покрови.

Традиційно учні нашої школи вшановують це свято. Міцні зв’язки пов’язують нашу школу із творчим колективом Полтавського краєзнавчого музею – музейні уроки, виставки, тематичні екскурсії і зустрічі в школі.

Ось і сьогодні учні 8-9-х класів були запрошені до музею на історико-мистецький захід «За щастя, за волю, за козацьку долю».

Чудові пісні, що пролунали у виконанні церковного хору церкви Віри, Надії, Любові. Зустріч із заслуженим художником України Бенфіаловим В.С., картини якого були виставлені в музеї, чудова презентація, фільм про козацтво, виставка козацької зброї, вишиванки та коментарі наукового співробітника музею знайшли гарячий відклик у наших дітей, заставили задуматись над героїчними сторінками нашого минулого і уважніше придивитись до наших сучасників, земляків-героїв, які в наші дні боронять наше мирне небо і захищають нашу незалежність на АТО.

Приємно, що не пориваються зв’язки із нашими випускниками та їх батьками, коли діти покидають стіни школи, – ось і сьогодні у музеї були виставлені картини заслуженого художника України Бенфіалова Володимира Степановича, творчої, креативної людини, вчителя художньої школи, який свої вміння і талант передає дітям. Приємна зустріч, тим більше, що його донька Світлана навчалася в нашій школі. А організатор нашої зустрічі – Людмила Сергіївна – навчала в школі двох онучок.

/Files/images/20151013124942.jpg/Files/images/DSC03445.jpg/Files/images/DSC03446.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 261